Mol Online Media

Uw complete online marketing partner

Info Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met de nieuws website Info-Nederland.nl is het allemaal begonnen

logo Info NederlandIn 2003 ontstond het idee om een platform te creëren waarmet name non-profit organisaties hun berichten gratis mochten plaatsen. In mijn toemalige functie gaf ik een cursus persberichten schrijven voor verenigingen en sichtingen, helaas bleek dat aan het einde van de cursus berichten niet of nauwelijks werden geplaatst in het plaatselijke suffertje. Dit resulteerde in een website waar deze stichtingen en verenigingen gratis hun berichten konden laten plaatsen namelijk www.info-nederland.nl.

 

 

Info-Nederland ontvangt berichten van ruim 1500 organisaties

Vandaag de dag maken gemeentes, verenigingen en stichtingen , overheden, bedrijven en nog veel meer organisaties gebruik van onze dienstverlening. Met ruim 100 berichten per dag van ruim 1500 organisaties kunnen we gerust stellen dat we bij de grotere spelers op het internet horen.

Nieuws ontvangen we via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en word gratis geplaatst.

Gespecialiseerde website op basis van interesses van bezoekers

Bij de ontwikkeling en uitbouw van Info-Nederland bleek er ook behoefte te zijn aan websites met specifieke content, deze kregen een plek op 1 van de 18 gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld het-autoplein.nl en ffweginnederland.nl