Mol Online Media

Uw complete online marketing partner

Info Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Met de nieuws website Info-Nederland.nl is het allemaal begonnen

logo Info NederlandIn 2003 ontstond het idee om een platform te creëren waarmet name non-profit organisaties hun berichten gratis mochten plaatsen. In mijn toemalige functie gaf ik een cursus persberichten schrijven voor verenigingen en sichtingen, helaas bleek dat aan het einde van de cursus berichten niet of nauwelijks werden geplaatst in het plaatselijke suffertje. Dit resulteerde in een website waar deze stichtingen en verenigingen gratis hun berichten konden laten plaatsen namelijk www.info-nederland.nl.

Lees meer: Info Nederland

FF weg in Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

FFweginnederland.nl is de website met informatie over de leukste dagjes en avondjes uit.

ffwegtestNa Info-Nederland.nl ontstond het idee om de berichten die we kregen van Dierentuinen, pretparken en festivals onder te brengen op 1 website dit werd de website ffweginnederland.nl in de afgelopen jaren zijn er nog bijgekomen, theater, concerten en vakantie nieuws. We zijn trots dat we ook met deze website tientallen organisaties hebben weten te strikken hun informatie te delen met onze lezers.

Op zoek naar een leuk dagje uit of een avondje weg u vind het op ffweginnederland.nl

Staat uw organisatie er nog niet bij of uw evenement en vind u dat het evenement of de activiteit hoort op een landelijke website mail uw bericht dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.