Mol Online Media

Online media onze business

Online media is onze business

Welkom op onze website. Bent u op zoek naar een manier om uw (pers)berichten zowel commercieel als niet commercieel geplaatst te krijgen op internet dan zit u bij ons goed.

Mol online media exploiteerd meerdere website in verschillende segmenten van de markt. U kunt direct uw berichten laten plaatsen op een website geschikt voor uw specifieke doelgroep. Momenteel ontvangen we ruim 100 berichten per dag van diverse organisaties een overzicht ziet u hier

 

  Mol Online Media is exploitant van de volgende online media:

Info-Nederland.nl Lokaal nieuws in heel Nederland. berichten van met name non-profit organisaties, verenigingen stichtingen . Maar ook overheden, musea en bedrijven uw nieuws kunt u mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ffweginnederland.nl Toeristisch nieuws, nieuws over dierentuinen en pretparken kortom al het nieuws voor een dagje, weekendje midweek of vakantie in Nederland .. uw nieuws via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wajong-vacature.nl  Nieuws over de Wajong, artikelen over de wajong en natuurlijk vacatures voor mensen in de WAJONG
mijnsportis.nl  Sportnieuws en sportartikelen vind je op deze website mail je berichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gewoon-telecom.nl  Telecom nieuws, nieuws over alles op het gebied van telecom, televisie en internet
Het-winkelcentrum.nl  op het gebied van winkels, nieuwe producten  en alles met betrekking tot winkelen vind je het nieuws op deze website
het-autoplein.nl  uw dagelijkse dosis autonieuws
het-gezondheidsplein.nl nieuws over gezondheid en gezondheidszorg
Het-winkelplein.nl Onder het winkelplein vallen diverse websites : het-dierenplein,  het-computerplein, het-elektronicaplein, het-geldplein, het-babyplein, het-woonplein, het-gsmplein, het-sportplein, het-erotiekplein

 Ons algemene mail adres voor berichten is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u kunt altijd berichten sturen naar ons. Niet commerciele Berichten worden in de meeste gevallen kosteloos geplaatst op een gerelateerde website.

Mol Online Media behoort tot de grotere spelers in de markt van online media met 18 websites en meer dan 60 berichten per dag.

meer weten neem dan contact op met ons

0638630042

 

 

Lokaal nieuws landelijke exposure

Info-Nederland plaatst berichten van met name non-profit organisaties zonder kosten

Wilt u uw nieuws kwijt op Info-Nederland mail dan naar nieuws@info-nederland.nl

Wajong-vacature nieuws en vacatures

logo wajong vacatureVacatures voor mensen met een wajong en al het nieuws over de wajong.

heeft u nieuws? mail naar contact@wajong-vacature.nl

Vacatures? vraag naar de voorwaarden

Nieuwe producten? winkel nieuws?

logowinkelHet-winkelcentrum daar plaatsen we berichten van nieuwe producten, nieuws over winkels en meer.

heeft u nieuws? nieuws@het-winkelcentrum.nl