Mol Online Media

Uw complete online marketing partner

Home

Mol Online Media

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bent u op zoek naar een manier om uw persberichten zowel commercieel als niet commercieel geplaatst te krijgen op internet dan zit u bij ons goed.

Mol online media exploiteert meerdere website in verschillende segmenten van de markt. U kunt direct uw berichten laten plaatsen op een website geschikt voor uw specifieke doelgroep. Momenteel ontvangen we ruim 100 berichten per dag van diverse organisaties.Ons algemene mail adres voor berichten is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u kunt altijd berichten sturen naar ons. Niet commerciële Berichten worden in de meeste gevallen kosteloos geplaatst op een gerelateerde website.

Mol Online Media behoort tot de grotere spelers in de markt van online media met 18 websites en meer dan 100 berichten per dag.

meer weten neem dan contact op met ons

0638630042

 

  Mol Online Media is exploitant van deonder andere de onderstaande  media:

Info-Nederland.nl

Lokaal nieuws in heel Nederland. berichten van met name non-profit organisaties, verenigingen stichtingen . Maar ook overheden, musea en bedrijven uw nieuws kunt u mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ffweginnederland.nl

Toeristisch nieuws, nieuws over dierentuinen en pretparken, theatervoorstellingen, festivals en meer  kortom al het nieuws voor een dagje, weekendje midweek of vakantie in Nederland .. uw nieuws via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wajong-vacature.nl

 Nieuws over de Wajong, artikelen over de wajong en natuurlijk vacatures voor mensen in de WAJONG

mijnsportis.nl

 Sportnieuws en sportartikelen vind je op deze website mail je berichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewoon-telecom.nl

 Telecom nieuws, nieuws over alles op het gebied van telecom, televisie en internet

Het-winkelcentrum.nl

 op het gebied van winkels, nieuwe producten  en alles met betrekking tot winkelen vind je het nieuws op deze website

het-autoplein.nl

 uw dagelijkse dosis autonieuws

het-gezondheidsplein.nl

nieuws over gezondheid en gezondheidszorg

Het-winkelplein.nl

Onder het winkelplein vallen diverse websites : het-dierenplein,  het-computerplein, het-elektronicaplein, het-geldplein, het-babyplein, het-woonplein, het-gsmplein, het-sportplein, het-erotiekplein